Print

Teknologjia

Grila me Kase-Arkitra

Te tre pjeset e griles "Edilcass" dhe aksesoret kompletues te saj jane prodhime italiane nga me cilesoret ne treg, te importuara nga prodhues te afirmuar  ne tregun Europian dhe te certifukuar me Sistemin ISO 9001-2000. Vecoria dalluese e kesaj grile eshte se kasa e saj sherben si arkitra per dritaren apo deren ku montohet.

Grila eshte termoizolante dhe mbushja me poliretan. Grila mund te komandohet me buton ose me ane te litarit apo kavos se celikut ne vartesi te zgjedhjes tuaj.