Print

Grila Edilcass

Te tre pjeset e griles "Edilcass" dhe aksesoret kompletues te saj jane prodhime italiane nga me cilesoret ne treg, te importuara nga prodhues te afirmuar  ne tregun Europian dhe te certifukuar me Sistemin ISO 9001-2000.

1. Kaseta "Edilcass" (me monobllok termoizolant ose pa monobllok)

 • vendoset ne mur me trashesi "20", "25", "30"
 • sherben si arkitra
 • eshte termoizolante, hidroizolante dhe e gatshme per suvatim
 • montohet lehte dhe shpejt
 • nuk prek hapesiren e drites te planifikuar

2. Mbushja e griles

 • eshte duralumin e mbushur me poliretan
 • udhezuesit e griles jane duralumin
 • elementet e mbushjes jane si vijon
  • 43 x 8 e cila garanton gjeresi 2.6 m
  • 50 x 11 e cila garanton gjeresi 3 m
  • 5.5 x 14 e cila garanton gjeresi 3.2 m

3. Mekanizmi funksionues

 • avolxhator (me rrip te trashe dhe te fshehur ne mua ne nje kuti te hapur dhe te vendosur nga ne)
 • manivele (me kavo celiku ne mur)
 • motorr (me buton ose telekomande)

Ne rastet kur grila planfikohet te vendoset me monobllok, pervec gjeresise duhen percaktuar paraprakisht edhe lartesia e hapsires.

Bej nje porosi online